top of page
Post-01B.jpg

3, 4 & 5 mei is het zover!

 

Wat dan?! Pulling Oosteind, Natuurlijk!

De KPJ is volop bezig met de voorbereidingen om er weer een fantastisch weekend van te gaan maken. Met dit jaar niet 2 maar zelfs 3 dagen feest, zaterdag en zondag zoals jullie van ons gewend zijn met twee tractorpullingbanen. Vrijdag avond wordt er iets nieuws geïntroduceerd, namekijk; ‘’Pulling Oosteind Darts’’  waar darters met elkaar de strijd aangaan om een podiumplaats, Iedereen is van harte welkom om de darters aan te moedigen. Toegang tot de tent is namelijk gratis!

Zaterdag middag zijn te eerste voertuigen te zien op de baan, er rijden deze dag diverse landbouw, truck en jeep klassen. Hopelijk hebben we net zoveel gelukt met het weer als afgelopen jaar! Na afloop van de wedstrijd zal rond de klok van half 9 het feest los barsten in de tent! Dit jaar mogen we maar liefst 3 artiesten verwelkomen. We beginnen met Piratenband Donders waarna de mannen van Beatcrooks & Poar Neem’n het stokje zullen overnemen. Het belooft een echt piratenfeest te worden met hits van toen & nu!

Zondagochtend hervatten we tracktorpulling wedstrijden. Natuurlijk denken we ook aan de kleinste toeschouwers, zo zijn er verschillende activiteiten te vinden op het terrein zoals een springkussen, een zandbak en kunnen de kids geairbrusht worden. Kortom voldoende vermaak voor het hele gezin! Na de wedstrijden sluiten we het weekend af in de feesttent waar live radio SprangKanaria zal draaien, onder een toeziend oog van Boem-Boem-Piet. Overigs zal Piet samen met zijn vriend Herman het gehele weekend weer live verslag uitbrengen van de trekkertrek wedstrijd!

 

Kom jij ook langs?!

bottom of page