top of page
Branding-02.jpg

Pulling Oosteind 2023 was een groot succes! Bezoekers, vrijwilligers, sponsoren en landeigenaren.. iedereen onwijs bedankt die op zijn manier zijn steentje heeft bijgedragen! We kijken terug op een GESLAAGD weekend. Zonder jullie was dit niet gelukt.

Op 13 en 14 mei organiseert KPJ Oosteind het jaarlijks evenement: Pulling Oosteind. Tijdens dit feestweekend viert KPJ Oosteind haar 100-jarig bestaan.


Het wordt weer een feestweekend voor jong en oud. Op zaterdagmiddag om 15:00 uur gaat de tractor pulling wedstrijd van start met de Duitse klasse. In deze klasse mag de trekhaak extra hoog worden aangekoppeld waardoor de trekkers steigerend naar de Full Pull zullen brullen. 

Nieuw dit jaar is de standaard truck klasse. Hierbij gaan truckers, welke je dagelijks tegenkomt, de strijd met elkaar aan op de wedstrijdbanen. Spektakel gegarandeerd! Ook de jeeps en enkele demo’s zullen aanhaken tijdens de trekkertrek wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd barst op zaterdag om 20:00 uur de pullingparty los in de feesttent met Dj Jantje en feestband Meuk. Daarnaast zal ook DJ Boem Boem Piet de tent op zijn kop zetten. Om 1:00 uur is de pullingparty afgelopen.

 

Op zondag gaat om 10:00 uur de strijd tussen de tractoren verder. Hierbij strijden deelnemers uit Oosteind en omstreken voor een podiumplaats. De trekkertrek zal rond 17:00 uur afgelopen zijn. 

 

Daarnaast kunnen de kinderen uitrazen op de springkussens en in de zandbak. Voldoende vermaak voor het hele gezin! Als afsluiter van het weekend is er op zondag een gezellige afterparty. 

Het evenemententerrein is dit jaar aan de Berkenstraat in Oosteind.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via de website. Uiteraard zijn er ook kaarten aan de deur verkrijgbaar. De entree voor zaterdag is 20 euro per ticket en de entree voor zondag is 10 euro per ticket. Met de ticket heb je toegang tot het gehele evenementen terrein. Deelnemers van de trekkertrek hoeven geen ticket te kopen om toegang te krijgen tot het terrein. Daarnaast hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang tot het evenement.

Wij hebben er zin in! Hopelijk zien we jullie op 13 en 14 mei!

bottom of page