Pulling-Oosteind-2020-A3-poster-liggend.

Zet 16 en 17 mei alvast in je agenda, want dan is het weer tijd voor Pulling Oosteind 2020. Het wordt weer een feestweekend voor jong en oud! Op zaterdagmiddag gaan we van start met de landbouwklasse. In deze klasse strijden deelnemers uit Oosteind en omstreken voor een podiumplaats.

 

Nieuw dit jaar is de Duitse klasse, waarbij de trekhaak extra hoog aankoppelt mag worden. De trekkers zullen steigerend naar de full pull brullen. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden!

 

Na afloop van de wedstijd barst de pullingparty los in de tent met feestband Meuk, Dj Jantje en ook DJ Arii is weer van de partij! Op zondag gaat de strijd verder tussen de verschillende landbouwklasse. Na het succes van vorig jaar komen ook dit jaar de Hypropullers weer naar Oosteind. In de Hypropullers competitie gaan deelnemers uit West-Brabant en België de strijd aan met hun verbouwde en opgevoerde trekker.

 

Ook aan de kleine toeschouwers is gedacht. Nieuw dit jaar is de mini trekkertrek, met verschillende traptrekkers kunnen ook de jonge deelnemers mee doen aan trekkertrek. Daarnaast kunnen de kinderen uitrazen op de springkussens en in de zandbak, ook kunnen zij zich laten sminken. Voldoende vermaak voor het hele gezin! Na afloop van de wedstrijd kan er nog gezellig worden nagepraat met muziek van disco Celebration. Houd de site en Facebook in de gaten voor meer informatie!